söndag 21 juni 2009

Moderat vansinnig mot Ravefest


På midsommarafton så arrangerades en psyfest i Ryaskogen på Hisingen. *PHAXE & TIME IN MOTION LIVE @ International Vol 3 Open Air*. Vad jag har hört så var detta en riktigt lugn och rolig fest för alla på plats. Förutom att någon enstaka behövde åka till sjukhus. Jag planerade att åka dit själv men ändrade mig i sista minuten. Alla som arrangerat festen ska ha ett stort pluss i kanten på betyget.
Månadens streck elev är dock Moderaten och "stjärnkommunal" politikern
Kristina Tharing. Hon beskrivs av GT som en TUNG politiker, vad jag kan förstå så är ordet figurerat enbart av hennes vikt isåfall. Att starta ett sånt liv, en sådan stor artikel för att man blev lite stört i sömnen i sin STORA villa. Ussh vad hemsk. Där alla vi bor vaknar man var och varannan dag av hög musik eller störningar av någon sort. Klagar vi?
Efter att ha läst igenom artikeln som GT skrivit så fann jag det mesta skrattretande. Inte för att något egentligen var lögn i den. Utan för den sakens skull att nu plötsligt för att en politiker vaknat och sett någon bäng. Då jävlar ska alla medel sättas in. Full kraft mot narkotika och ravemusik. Haha det är ju bara patetiskt. Hon vet lika väl som jag. Det går inte att stoppa. Då hade polisen kommunen och staten stoppat det för längesen. Kristina Tharing ville bara vara lite duktig och kombinera insomnia med bra publicitet för hennes position. Så transparent att man skäms. End of story.

Och som Alexander Warnberg svarade på gt.s fråga om droger.
"Det sker varken i större skala eller mer öppet än på krogarna på Avenyn." Well spoken.

Fortsätt allt bra arbete!

Hela GT.s Artikel hittar ni här:
http://www.gt.se/nyheter/1.1613572/politiker-rasar-mot-ravefest

2 kommentarer:

  1. Haha så jävla sant! Grymt bra skrivet.

    /dannino

    SvaraRadera
  2. Tackar.
    Så jävla genomskinligt av politiker bara att stöta ut mer skit på samhällets "Drogmissbrukare" haha

    SvaraRadera