lördag 20 juni 2009


S.W.A.T Danmark Press Release SWE version
Hardstylers.dk presenterar S.W.A.T tour 2009 ”Danmark”
”Tusentals av festglada människor vet att Scantraxx S.W.A.T turné är en obeskrivlig upplevelse. En enorm känsla. En storslagen turné, utrustrad med det senaste inom ljud, visuella effekter,bild och teknik,samt oslagbar dekoration och massvis med nya tracks som illustrerar att Scantraxx representerar kvalitet ur alla dimensioner. Dom som varit med förr vet hur viktigt det är med publikens bidrag. Till den ideologi som Scantraxx lever för: ”everything that happens around the label is first of all concentrated on giving this crowd the possibility to temporarily escape their every day lives.” Vill du fly från ditt?
Dom senaste två åren har Hardstylers.dk transporterat och gjort reklam för nästan alla större events inom Holland och resten av Europa. Med över 2500 resgäster per år så kan Hardstylers.dk stolt kalla sig själva den ledande researrangören för musik i Skandinavien.Under 2008 slog dom alla rekord med förbluffande 556 gäster på en enkel resa. Nämligen Qlimax.Över dom senaste åren har intresset för harder dance musik vuxit fruktansvärt i Skandinavien. Hardstylers.dk Crew känner att scenen expanderar fortare och fortare. Och känner att det är på tiden för ett riktigt hardstyle event i Danmark.
Scantraxx är en av dom ledande skrivbolagen inom den Harder Dance scenen. Scantraxx har dom högsta kraven på standard när det kommer hardstyle, artister och kommunikation.Hardstylers.dk har exakt lika höga krav och det är därför dom presenterar tillsammans med Platinum Agency och Scantraxx Recordz: The Scantraxx S.W.A.T tour 2009 i Odense, Danmark med den största och fetaste line-up Danmark någonsin sett.Detta kommer bli en natt av perfektion med bara det bästa inom hardstyle musik. Framfört av inga andra än,
The Prophet, Frontliner, Wildstylez, Scope DJ, Brennan Heart och dom lokala hjältarna Identic Twins. Allt hostad av ingen mindre än MC Da Syndrome.
Eventet kommer ta sin plats i Danmarks tredje största stad Odense. i Musikhuset Posten lokalen som är byggt för stora musikupplevelser. Om du vill bli en del av denna oförglömliga natt. Då ska du köpa dina biljetter online på http://www.billetlugen.dk direkt.Förköpet startar den 22 Juni 2009.
För mer information om detta banbrytande event i Danmark klicka in på
http://www.swat-event.dk. Kontakta oss på swat@swat-event.dk eller följ oss på http://www.twitter.com/SWATDK
Line-up:
The Prophet (NL)
Frontliner (NL)
Wildstyles (NL)
Scope DJ (NL)
Brennan Heart (New artist album "Musical Impressions") (NL
)Identic (DK)
Hosted by MC Da Syndrome (NL)
Biljetter:325:- DKK exkl avgift 20:- DKK
(ca 450:- SEK exkl avgift 27:- SEK)
Mer information:
Scantraxx records http://www.scantraxx.com
Hardstylers http://www.hardstylers.dk

Det kommer bli en lysande fest. En öppningsmark för hela jävla hardstyle Scandinavien. Ett bevis på att hårt arbete lönar sig.

Ursäkte det har tagit sådan tid att uppdatera men jag har knappt repat mig efter defqon haha.
Återkommer med en reserapport snart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar